Sisällön jakaminen muilla sivustoilla

Jakopainikkeiden käyttöönotto blogissa

Jakopainikkeilla muut voivat jakaa blogisi sähköpostitse tai some-sivustojen kautta.

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alas osoittavaa nuolta Alanuoli.
  3. Valitse päivitettävä blogi.
  4. Klikkaa vasemmassa valikossa Asettelu.
  5. Valitse Blogitekstit-widgetissä Muokkaa.
  6. Valitse Näytä jakopainikkeet.

Sisällön jakaminen muilla sivustoilla sivuston syötteen avulla

Sivustosyötteiden avulla käyttäjät saavat ilmoituksen, kun olet päivittänyt verkkosisältöäsi.

Jaettavan sisällön valitseminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alas osoittavaa nuolta Alanuoli.
  3. Valitse päivitettävä blogi.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Muu.
  5. Valitse jaettavan sisällön määrä Sivuston syöte ‑kohdasta.
    • Täysi: Blogipostausten koko sisältö näytetään.
    • Lyhyet: Kaikkien tekstien alusta näytetään lyhyt katkelma.
    • Väliin saakka: Ennen pakotettua tekstinpiilotusta tuleva sisältö näytetään.
    • Ei mitään: Sivuston syöte poistetaan kokonaan käytöstä.
    • Omavalintainen: Tässä voi määrittää blogitekstien, kommenttisyötteen tai tekstikohtaisen kommenttisyötteen lisäasetukset.

Sisällön jakaminen Bloggerin syötteillä

Voit jakaa blogin lisäämällä nämä URL-osoitteet syötteenlukuohjelmaan.

Kirjoita blogin_nimi-kohtaan blogisi osoite. Sivuston syötteet eivät toimi yksityisissä blogeissa.

Koko sisällön jakaminen

Kaikki tekstit sisältävät syötteet päivitetään reaaliaikaisesti. Kehittäjät voivat tilata lyhytviiveiset päivitykset PubSubHubbub-protokollan avulla.

• Atom 1.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/posts/default
  • RSS 2.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Kommenttien jakaminen
  • Atom 1.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/comments/default
  • RSS 2.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=rss
Tekstin jakaminen tunnisteen avulla

Voit tilata syötteen tunnisteen perusteella muokkaamalla [label]-osaa.

• Atom 1.0: http://bloginnimi.blogspot.com/feeds/posts/default/-/[label]
  • RSS 2.0: http://bloginnimi.blogspot.com/feeds/posts/default/-/[label]?alt=rss
Tekstikohtaisten kommenttien jakaminen

Voit tilata blogipostauksen kommenttisyötteen korvaamalla postID-osan tekstin tunnusnumerolla.

• Atom 1.0: http://bloginnimi.blogspot.com/feeds/<postId>/comments/default
  • RSS 2.0: http://bloginnimi.blogspot.com/feeds/postId/comments/default?alt=rss

Yksittäisen blogipostauksen postId-osan tarkistaminen:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alas osoittavaa nuolta Alanuoli.
  3. Valitse päivitettävä blogi.
  4. Valitse Tekstit.
  5. Valitse jaettava teksti.
  6. Kopioi postID selaimen osoitepalkista.

Sisällön jakaminen muiden syötepalvelujen kautta

Jos käytät FeedBurneria tai muita palveluita, määritä asetukset loppuun uudelleenohjaamalla syöte.

Syötteen uudelleenohjaaminen:

1. Kopioi sivuston syöte palvelusta.
  2. Kirjaudu Bloggeriin.
  3. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alas osoittavaa nuolta Alanuoli.
  4. Valitse päivitettävä blogi.
  5. Valitse Asetukset ja sitten Muu ja sitten Sivuston syöte.
  6. Liitä Blogitekstin syötteen uudelleenohjaus-URL -kohtaan URL-osoite.