Sisällön jakaminen muilla sivustoilla

Voit jakaa sisältöä muilla sivustoilla sivuston syötteen avulla.

Lue lisätietoja sivuston syötteen käytöstä

Jaettavan sisällön valitseminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse jaettava blogi.
  3. Valitse Asetukset > Muu > Sivuston syöte.
  4. Valitse jaettavan sisällön määrä.
    • Täysi: Kaikkien tekstien koko sisältö näytetään.
    • Lyhyet: Kaikkien tekstien alusta näytetään lyhyt katkelma.
    • Väliin saakka: Ennen pakotettua tekstinpiilotusta tuleva sisältö näytetään.
    • Ei mitään: Sivuston syöte poistetaan kokonaan käytöstä.
    • Omavalintainen: Tässä voi määrittää blogitekstien, kommenttisyötteen tai tekstikohtaisen kommenttisyötteen lisäasetukset.

Sisällön jakaminen Bloggerin syötteillä

Voit jakaa blogin lisäämällä nämä URL-osoitteet syötteenlukuohjelmaan.

Kirjoita blogin_nimi-kohtaan blogisi osoite. Sivuston syötteet eivät toimi yksityisissä blogeissa.

Koko sisällön jakaminen

Kaikki tekstit sisältävät syötteet päivitetään reaaliaikaisesti. Kehittäjät voivat tilata lyhytviiveiset päivitykset PubSubHubbub-protokollan avulla.

• Atom 1.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/posts/default
  • RSS 2.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Kommenttien jakaminen
  • Atom 1.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/comments/default
  • RSS 2.0: http://blogin_nimi.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=rss
Tekstin jakaminen tunnisteen avulla

Voit tilata syötteen tunnisteen perusteella muokkaamalla [label]-osaa.

• Atom 1.0: http://www.googleblogi.blogspot.com/feeds/posts/default/-/[label]
  • RSS 2.0: http://www.googleblogi.blogspot.com/feeds/posts/default/-/[label]?alt=rss
Tekstikohtaisten kommenttien jakaminen

Voit tilata tekstin kommenttisyötteen korvaamalla postID-osan tekstin tunnusnumerolla.

• Atom 1.0: http://[blogin_nimi].blogspot.com/feeds/<postId>/comments/default
  • RSS 2.0: http://[blogin_nimi].blogspot.com/feeds/postId/comments/default?alt=rss

Yksittäisen tekstin postId-osan tarkistaminen:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse Tekstit.
  4. Valitse jaettava teksti.
  5. Kopioi postID selaimen osoitepalkista.

Sisällön jakaminen muiden syötepalvelujen kautta

Jos käytät FeedBurneria tai muita palveluita, määritä asetukset loppuun uudelleenohjaamalla syöte.

Syötteen uudelleenohjaaminen:

1. Kopioi sivuston syöte palvelusta.
  2. Kirjaudu Bloggeriin.
  3. Valitse jaettava blogi.
  4. Valitse Asetukset > Muu > Sivuston syöte.
  5. Liitä Blogitekstin syötteen uudelleenohjaus-URL -kohtaan URL-osoite.