Blogin varmuuskopiointi tai tuonti

Voit varmuuskopioida blogisi sisällön ja tuoda sen toiseen blogiin. Voit myös varmuuskopioida blogin ennen sen poistamista.

Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu Bloggeriin.

Blogin sisällön varmuuskopioiminen

Voit luoda .xml-tiedoston blogisi postauksista, sivuista ja kommenteista:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat varmuuskopioida.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Varmuuskopioi sisältö ja sitten Lataa.

Blogin teeman kopion tallentaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Enemmän ja sitten Varmuuskopioi ja sitten Lataa.

Postausten ja kommenttien tuominen blogiin

Tärkeää: Tiedostojen kokoa ei ole rajoitettu, mutta voit tuoda päivittäin vain tietyn määrän tiedostoja.

Voit tuoda postaukset ja kommentit .xml-tiedostoina:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, johon haluat tuoda sisältöä.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Tuo sisältö ja sitten Tuo.
    • Jos et halua julkaista tuotua sisältöä automaattisesti, laita pois päältä Julkaise automaattisesti kaikki tuodut postaukset ja sivut.
  5. Valitse tietokoneelta .xml-tiedosto, jonka haluat tuoda.
  6. Valitse Avaa.

Muuta aiheeseen liittyvää

Blogin poistaminen tai palauttaminen