Useille tileille kirjautuminen

Voit lisätä useita Blogger-tilejä ja siirtyä tililtä toiselle.

Tilin lisääminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimikirjaimiasi.
  3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Kirjaudu tilille, jonka haluat lisätä.

Tililtä toiselle siirtyminen

Tärkeää: Jos et halua kirjautua ulos ja takaisin sisään aina, kun vaihdat tiliä, voit opetella määrittämään profiileja Chromessa.

Voit siirtyä tililtä toiselle vain, kun kirjoitat blogipostauksia tai hallinnoit blogiasi.

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimikirjaimiasi.
  3. Klikkaa tiliä, jolle haluat siirtyä.
    • Tili avautuu uuteen ikkunaan.

Blogin katseleminen, seuraaminen tai kommentointi

Jos olet kirjautunut väärälle tilille, kokeile kirjautua ulos ja kirjautua sitten uudelleen sisään:

1. Siirry tietokoneella Bloggeriin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimikirjaimiasi.
  3. Valitse Kirjaudu ulos tai Kirjaudu ulos kaikilta tileiltä.
  4. Kirjaudu tilille, jota haluat käyttää.
  5. Siirry takaisin blogiin, jota haluat lukea tai seurata tai johon haluat lisätä kommentin.