Social Header

Axúdanos a facer que a Web siga sendo un lugar agradable onde crear contido

Confiamos en que os lectores dos blogs nos informarán se atopan contido que consideran que incumpre as Directrices da comunidade de Blogger. Cando isto ocorre, non se quita automaticamente o devandito contido. Neses casos, temos persoas que se encargan de revisar manualmente o contido en cuestión para comprobar se infrinxe ou non as nosas directrices. De ser así, quítase de Blogger. Non se lle dirá ao autor ou autora quen informou do contido.

INFORMAR DUN CONTIDO
Blogger LogoInformar dunha infracción das directrices da comunidade

Cal é o URL do contido do que queres informar? *

Que directriz da comunidade pensas que incumpre? *

Dános máis información sobre as razóns polas que informas deste contido *

Que sentiches ao ver este contido?

DENUNCIAR
Community Guideline

Grazas por informarnos!

Os teus comentarios son de grande axuda! Sérvennos para facer de Blogger un lugar agradable tanto para os creadores de contido como para os lectores. Aínda que non respondamos de forma individual, revisamos todos e cada un dos informes para poder tomar as medidas oportunas.

Se consideramos que este contido infrinxe as Directrices da comunidade, podemos tomar algunha das seguintes medidas:

• Mostrarlles unha páxina cunha mensaxe de aviso aos lectores cando vaian acceder ao contido en cuestión.
  • Quitar o contido.
  • Avisar os autores e administradores.
  • Facilitar unha ligazón a unha copia do aviso de retirada.
Se o consideras necesario, tamén podes informar da presenza de contido ilegal.
©2024 Blogger - Política de privacidade
Aplicacións de Google