Kan ik mijn blog verwijderen zonder dat ik toegang tot mijn account heb?

Als je genoeg hebt van je blog, maar geen toegang kunt krijgen tot je Blogger-account, kun je een verzoek indienen om je blog definitief te verwijderen.

Je blog verwijderen:

Probeer eerst weer toegang tot je Google-account te krijgen

Als je nog steeds geen toegang tot je account kunt krijgen, vul je het onderstaande formulier in:

• Als we kunnen verifiëren dat je de enige auteur van de blog bent en er geen andere recente bijdragen zijn, verwijderen we je blog.
  • Uitzonderingen: Ook als je de enige auteur bent en er geen andere recente bijdragen zijn, verwijderen we je blog mogelijk niet in de volgende gevallen:
    • Als we vaststellen dat het van algemeen belang is dat deze blog openbaar beschikbaar blijft (bijvoorbeeld blogs die nieuwswaardig zijn).
    • Als we het auteurschap niet kunnen verifiëren (bijvoorbeeld wanneer de blog anoniem of onder een pseudoniem is geschreven).

Opmerking: We kunnen alleen verwijderingsverzoeken verwerken voor een hele blog, niet voor een bepaald gedeelte ervan.