En voi kirjautua blogiini

Jos tilille kirjautumisessa ilmenee ongelmia, kokeile alla olevia ohjeita:

Olen unohtanut käyttäjänimeni

1. Siirry Onko sinulla ongelmia sisäänkirjautumisessa? ‑sivulle.‑sivulle.
  2. Seuraa ohjeita. Tarvitset
    • tilille lisätyn koko nimesi
    • tilin palauttamisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.
  3. Vahvista tilisi noudattamalla ohjeita.
    • Jos annoit palauttamisen sähköpostiosoitteen, tarkista Googlen lähettämä viesti postilaatikostasi. Anna sähköpostissa oleva koodi.
    • Jos annoit palauttamisen puhelinnumeron, anna kyseiseen numeroon lähetetty koodi.

Näet luettelon tiliä vastaavista käyttäjänimistä.

Käyttäjänimi ei näy

• Kokeile toista palauttamisen sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.
  • Käyttäjänimessäsi voi olla kirjoitusvirhe.
  • Sinulla ei ole Google-tiliä. Luo tili.

Olen unohtanut salasanani

1. Siirry Tilituki-sivulle.
  2. Seuraa ohjeita. Tilisi vahvistetaan muutamalla kysymyksellä. Vastaa parhaasi mukaan.
  3. Pyydä uusi salasana. Valitse vahva salasana, jota et ole käyttänyt ennen tällä tilillä. Lue lisää vahvan salasanan luomisesta.

En muista blogissa käyttämääni sähköpostiosoitetta

1. Siirry Unohtuiko käyttäjänimi tai salasana? ‑sivulle.‑sivulle.
  2. Kirjoita blogisi URL-osoite.
  3. Saat vinkin siitä, mikä sähköpostiosoite on liitetty blogiisi. Saat myös sähköpostin, joka sisältää sisäänkirjautumisohjeet.
  4. Jos et saa sähköpostia, olet ehkä kirjautunut väärälle Google-tilille.
  5. Näet sähköpostiosoitteisiisi tai puhelinnumeroihisi linkitetyt Google-tilit siirtymällä Etsi tilini ‑sivulle.

Poistin blogissa käyttämäni sähköpostiosoitteen

Joissakin tapauksissa voit kirjautua Bloggeriin poistetulla sähköpostiosoitteella.

1. Siirry Bloggeriin.
  2. Kirjoita blogissa käyttämäsi sähköpostiosoite.
  3. Kirjaudu sisään viimeisimmällä salasanallasi.
  4. Lisää aktiivinen Google-tili blogisi hallinnointitiliksi.

Sisäänkirjautuminen ei vieläkään onnistu

Kaikissa blogeissa on vähintään yksi järjestelmänvalvoja. Jos blogiisi on määritetty useampia järjestelmänvalvojia, pyydä heitä palauttamaan järjestelmänvalvojan oikeudet sinulle.