Evästeilmoitus Euroopan unionin maissa

Euroopan unioniin (EU) kuuluvissa maissa voimassa olevat lait edellyttävät, että EU-maissa blogiasi lukeville on tiedotettava blogissa käytettävistä evästeistä. Useimmissa tapauksissa lukijoiden on myös hyväksyttävä evästeiden käyttö.

Tästä syystä olemme lisänneet seuraavan evästeilmoituksen blogiisi, jotta se täyttää lakien vaatimukset:

"Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamiseen ja liikenteen analysoimiseen. IP-osoitteesi ja käyttäjäagenttisi jaetaan Googlelle. Google saa myös suorituskyky‑ ja suojaustiedot, joiden avulla voidaan varmistaa laadukkaat palvelut, luoda käyttäjätilastoja, havaita väärinkäyttöä ja reagoida siihen."

Ilmoituksessa kerrotaan blogin lukijoille, miten Google käyttää blogissasi joitakin Blogger- ja Google-evästeitä, kuten Google Analytics- ja AdSense-evästeitä. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöistä ja Googlen tietojen käyttötavoista kumppanisivustoilla.

Ilmoituksen muuttaminen

Ilmoituksen muuttaminen tai sen poistaminen käytöstä
  • Voit muokata ilmoitusta lisäämällä HEAD-tagiin SCRIPT-tagin 'cookieOptions = {...};' joka sisältää msg‑, close‑, learn‑ ja/tai link‑argumenttien arvot.
  • Voit poistaa ilmoituksen käytöstä lisäämällä HEAD-tagiin SCRIPT-tagin cookieChoices = {};.

Jos olet muokannut blogia siten, että ilmoitus ei näy, on omalla vastuullasi tiedottaa lukijoille evästeiden käytöstä blogissasi ja pyytää tarvittaessa heitä hyväksymään evästeiden käyttö. Jos olet lisännyt blogiisi evästeitä asettavia muita ominaisuuksia, kuten kolmansien osapuolten analyysi- tai mainontapalveluja, sinun on kerrottava niistä erillisellä ilmoituksella.

Omalla vastuullasi on päättää, mistä muusta evästeiden käyttöön perustuvasta toiminnasta lukijoiden olisi syytä tietää. Jos käytät jotakin toista ilmoitusta, varmista, että se noudattaa Googlen EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntöä. Lisätietoja evästeilmoitusten luomisesta

Ilmoituksen näkyminen

Jos et asu EU:n alueella ja haluat nähdä ilmoituksen, tarkastele blogiasi ja vaihda sen maakoodi lisäämällä seuraava URL-osoitteen loppuun: ?gl=[countrycode]. Esimerkiksi blogger.com?gl=fr. Jos käytät omaa verkkotunnusta, et välttämättä näe ilmoitusta EU:n ulkopuolella.