Bx-fouten en andere problemen oplossen

Als je een foutmelding krijgt in Blogger, probeer je de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Een fout oplossen

Als je het probleem met geen van deze stappen kunt oplossen, zoek je hieronder naar het probleem.

Tip: Als de foutmelding wordt weergegeven op het moment dat je wijzigingen opslaat in je thema of gadget, controleer je je code op problemen.

Andere problemen oplossen

Je blog is nog steeds online nadat je deze hebt verwijderd
Als je je blog onlangs hebt verwijderd, kan het enige tijd duren voordat deze helemaal is verdwenen. Meer informatie over hoe je de gecachte versie kunt verwijderen
Je kunt een post niet verwijderen
  • Als je een bericht wilt verwijderen dat iemand anders heeft geschreven, moet je contact opnemen met je blogbeheerder.
  • Als een blog maar één post heeft, maak je een post en verwijder je vervolgens de oude post of verwijder je je blog.
Je kunt geen afbeeldingen uploaden
  • Probeer het volgende in de instellingen voor de pop-up blocker:
    • Schakel de pop-up blocker uit.
    • Voeg Blogger.com toe als goedgekeurde webpagina.
  • Klik in het vak 'Afbeeldingen toevoegen' op Selecteren.
De zijbalk staat helemaal onderaan de pagina
Controleer of je content te breed is voor de kolom.
Een gadget werkt niet meer

Verwijder de gadget:

1. Selecteer Indeling in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op Bewerken Bewerken en dan Verwijderen bij de gadget die je wilt verwijderen.
Je blog is leeg of geeft code weer

Controleer de code van je thema:

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Thema.
  2. Klik aan de rechterkant onder je blog op Html bewerken.
  3. Controleer de code en corrigeer deze of kies een nieuw thema.
  4. Klik op Opslaan.

Als je themacode correct lijkt, heb je misschien problemen met de codering.

Ga als volgt te werk om de coderingsinstellingen van je browser te wijzigen:

• Firefox: Klik op Meer en dan Tekstcodering. Stel je coderingsinstellingen in op de optie voor automatisch herkennen of Unicode (UTF-8).
  • Safari: Klik op Weergave en dan Tekstcodering. Stel je coderingsinstellingen in op de optie voor automatisch herkennen of Unicode (UTF-8).
  • Internet Explorer 11: Klik op Beeld en dan Codering. Stel je coderingsinstellingen in op de optie voor automatisch herkennen of Unicode (UTF-8).
Tip: In Google Chrome of Microsoft Edge kun je coderingsinstellingen niet wijzigen.

Als je foutmeldingen blijft ontvangen, klikje rechtsboven in je Blogger-dashboard op Hulp en feedback Hulp en feedback en dan Feedback sturen.