Blogin ulkoasun muokkaaminen

Voit muuttaa blogisi asettelua ja väriteemaa.

Blogin muokkaaminen gadgeteilla

Gadgeteilla voit esimerkiksi näyttää arkiston tai tunnisteluettelon tai lisätä profiilisi kaikille sivuille.

Gadgetin lisääminen blogiin:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Ulkoasu.
  4. Siirry muokattavaan kohtaan ja valitse Lisää gadget.
  5. Valitse gadget avautuvasta ikkunasta ja klikkaa Lisää Lisää.
  6. Valitse vasemmasta alakulmasta Tallenna.
    • Voit muuttaa gadgetin asetuksia valitsemalla Muokkaa.

Blogin muokkaaminen HTML:n tai CSS:n avulla

HTML:n avulla
Tärkeää: Google ei vaadi omistajuutta tai hallintavaltaa mihinkään sisältöön, jonka kirjoittaja on lähettänyt, julkaissut tai näyttänyt Googlen palveluissa tai niiden kautta. Blogikirjoittajat lisäävät blogiinsa koodia tai kolmansien osapuolten widgetejä omalla vastuullaan.
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  4. Valitse Oma teema ‑kohdasta Lisää Enemmän ja sitten Muokkaa HTML-koodia.
  5. Tee muutokset ja valitse Tallenna.
Vinkki: Voit lisätä blogroll-listan, kuvia ja muita sivuelementtejä widget-tagien avulla. Lue lisää asetteluissa käytettävistä widget-tageista.
CSS:n avulla
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  4. Valitse Oma teema ‑kohdasta Muokkaa.
  5. Valitse vasemmasta valikosta Lisäasetukset.
  6. Klikkaa alanuolta Alanuoli ja sitten Lisää CSS.
  7. Lisää haluamasi koodi ja valitse oikeasta alakulmasta Tallenna Tallenna.