Om navigeringsfältet

Bloggers navigeringsfält visas som standard överst i alla Blogger-bloggar om du inte använder Dynamiska vyer.

navbar

Navbar_leftnavbar_right

I navigeringsfältet finns:

• [B]: förflyttar dig tillbaka till www.blogger.com.
  • Sökruta: Söker i bloggen du visar. Resultaten visas direkt på sidan.
  • Delningsknapp på G+: Här kan du dela bloggen med dina cirklar på Google+.
  • Mer: Via denna rullgardinsmeny kan du dela bloggen via e-post eller på andra sociala webbplatser samt informera vårt team om brott mot användarvillkoren genom att klicka på Anmäl otillåten användning. Du kan även anmäla otillåten användning via vårt hjälpcenter.
  • Nästa blogg: Förflyttar dig till en Blogger-blogg som nyligen har uppdaterats och som liknar den du tittar på för närvarande.
  • [e-postadress]: Om du är inloggad på ditt konto ser du din egen adress här. Andra ser sin egen e-postadress, eller ingen alls om de inte är inloggade.
  • Nytt inlägg och design: Om du är inloggad förflyttas du till översikten i Blogger när du klickar på de här länkarna.
  • Logga in/ut: Här visas relevant alternativ beroende på om du är inloggad eller inte.

Navigeringsfältet kan visas i flera olika färger och konfigureras på fliken Layout i Blogger-gränssnittet. Klicka bara på länken Redigera bredvid sidelementet för navigeringsfältet.

Edit navbar

Kommentarer:

• Vi har arbetat hårt för att navigeringsfältet inte ska störa anpassade mallformat. Det kan dock förekomma visningsproblem. Här är några saker som du kan testa om du får problem:
    • lägg till style="margin-top:40px;" i den översta delen av mallen (det vill säga <table> blir <table style="margin-top:40px;">)
    • kontrollera att den avslutande taggen </head> finns med och är placerad framför taggen <body> .