Je eigen sjabloon maken

Als je meer wilt doen dan alleen een van onze standaardsjablonen aanpassen, kun je je eigen sjabloon maken of een sjabloon downloaden vanaf een andere site. Je eigen sjabloon gaan gebruiken:

• Log in bij je blog en klik op het tabblad Sjabloon.
  • Klik op Back-up/herstel (de grijze knop in de rechterbovenhoek) om een kopie van je huidige sjabloon op te slaan.
  • Selecteer HTML bewerken.

De volledige code van je sjabloon wordt weergegeven op die pagina. Als je een nieuwe sjabloon hebt die klaar is voor gebruik, kun je alles hier gewoon verwijderen en je eigen code in de pagina plakken. Je kunt desgewenst je eigen sjabloon meteen hier in het bewerkingsvenster maken en het voorbeeld gebruiken om je werk te controleren terwijl je bezig bent. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan wanneer je klaar bent.