Ta bort din blogg

Du kan när som helst ta bort din blogg eller ta bort dig själv från en blogg. Om du tar bort din blogg kommer den inte längre att vara tillgänglig online. Den kommer också att tas bort från din lista över bloggar i din Blogger-översikt.

Ta bort din blogg:

1. Logga in på blogger.com.
  2. Välj Inställningar från rullgardinsmenyn bredvid bloggen som du vill ta bort.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Annat under "Inställningar" till vänster på sidan.
  5. Klicka på "Blogg-verktyg."
  6. Valfritt Klicka på Exportera blogg för att spara en kopia på din hårddisk.
  7. Klicka på Ta bort den här bloggen.
Bloggen är fortfarande online efter att den tagits bort

Det finns flera vanliga orsaker till en blogg inte försvinner direkt efter att den tagits bort. Här är några möjliga lösningar:

Ta bort en blogg som inte är din egen

Endast ägaren till eller administratören av en blogg kan ta bort den. Lär dig mer om vilka alternativ det finns för att ta bort innehåll från någon annans webbplats om du är varken eller.

Om du bidrar till en blogg som du inte äger kan du ta bort dig från den. Bloggen kommer inte längre att visas i din Blogger-översikt och du kommer inte att kunna skriva inlägg på bloggen.

Ta bort dig själv från en blogg:

• Logga in på blogger.com för att komma åt din Blogger-översikt.
  • Välj Inställningar från rullgardinsmenyn bredvid den blogg du vill ta bort.
  • Klicka på Ta bort dig själv från den här bloggen under "Behörigheter".
  • Klicka på OK.
  • Läs mer om skribenter och administratörer.

Återställa en borttagen blogg

Om du har råkat ta bort din blogg och vill ha tillbaka den kan du återställa den under en kort tid efter att den har tagits bort.

Återställa din blogg:

1. Logga in på blogger.com för att komma åt din Blogger-översikt.
  2. Klicka Borttagna bloggar till vänster.
  3. Deleted blogs in dashboard

4. Se att namnet på din borttagna blogg visas igen i din översikt.
  5. Klicka på Ångra borttagning av den här bloggen.