Blogin varmuuskopioiminen, tuominen ja poistaminen

Voit varmuuskopioida blogisi sisällön ja tuoda sen toiseen blogiin. Voit varmuuskopioida blogin myös ennen sen poistamista.

Blogin varmuuskopioiminen

Kun varmuuskopioit blogin, teksteistä ja kommenteista luodaan .xml-tiedosto. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa blogia, jonka haluat varmuuskopioida.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Asetukset ja sitten Muu.
  4. Valitse Tuo ja varmuuskopioi ‑osiossa Varmuuskopioi sisältö ja sitten Tallenna tietokoneelle.

Blogimallin kopion tallentaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa haluamaasi blogia.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Malli Malli.
  4. Valitse oikeassa ylänurkassa Varmuuskopioi/palauta.
  5. Valitse Lataa koko malli.

Tekstien ja kommenttien tuominen blogiin

Voit tuoda tekstejä ja kommentteja .xml-tiedostoina blogiisi seuraavasti:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse blogi, johon haluat tuoda tekstejä ja kommentteja.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Asetukset ja sitten Muu.
  4. Valitse Tuo ja varmuuskopioi ‑osiossa Tuo sisältö.
  5. Valitse .xml-tiedosto tietokoneelta.
  6. Valitse Julkaise.

Huom. Blogin tuonnissa ei ole tiedostokokorajoituksia, mutta tuontien päiväkohtaista määrää on rajoitettu.

Blogin poistaminen

Blogeja voi poistaa kahdella tavalla:

• Kun poistat blogin, sinulla on hetki aikaa muuttaa mieltäsi ja palauttaa blogi.
  • Kun poistat blogin pysyvästi, kaikki blogisi tiedot, tekstit ja sivut poistetaan, eikä niitä voi palauttaa.

Huom. Vain järjestelmänvalvoja voi poistaa blogin.

Blogin poistaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse poistettava blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Asetukset ja sitten Muu.
  4. Valitse Poista blogi ‑osion Poista blogi ‑kohdassa Poista blogi.
  5. Valitse Poista tämä blogi.

Blogin poistaminen pysyvästi

Voit poistaa blogin noudattamalla yllä olevia ohjeita ja toimimalla sitten seuraavasti:

1. Valitse Blogger-hallintapaneelissa poistamasi blogin vieressä Poista pysyvästi.
  2. Valitse avautuvassa ikkunassa Poista pysyvästi.

Huom. Kun blogi on poistettu pysyvästi, blogin URL-osoitetta ei voi enää käyttää myöhemmin.

Poistetun blogin palauttaminen

Blogin voi palauttaa, jos poistamisesta ei ole kulunut kauaa ja sitä ei ole poistettu pysyvästi.

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Bloggerin hallintapaneelin vasemmassa reunassa Poistetut blogit.
  3. Valitse palautettavan blogin nimen kohdalla Peru blogin poisto.