Blogin varmuuskopioiminen, tuominen ja poistaminen

Voit varmuuskopioida blogisi sisällön ja tuoda sen toiseen blogiin. Voit myös varmuuskopioida blogin ennen sen poistamista.

Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu Bloggeriin.

Blogin sisällön varmuuskopioiminen

Voit luoda .xml-tiedoston blogisi postauksista, sivuista ja kommenteista:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat varmuuskopioida.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Varmuuskopioi sisältö ja sitten Lataa.

Blogin teeman kopion tallentaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Teema.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Enemmän ja sitten Varmuuskopioi ja sitten Lataa.

Postausten ja kommenttien tuominen blogiin

Tärkeää: Tiedostojen kokoa ei ole rajoitettu, mutta voit tuoda päivittäin vain tietyn määrän tiedostoja.

Voit tuoda postaukset ja kommentit .xml-tiedostoina:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, johon haluat tuoda sisältöä.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Tuo sisältö ja sitten Tuo.
    • Jos et halua julkaista tuotua sisältöä automaattisesti, laita pois päältä Julkaise automaattisesti kaikki tuodut postaukset ja sivut.
  5. Valitse tietokoneelta .xml-tiedosto, jonka haluat tuoda.
  6. Valitse Avaa.

Blogin poistaminen

Tärkeää: Vain järjestelmänvalvoja voi poistaa blogin. Kun poistat blogin, sinulla on sen jälkeen hetki aikaa muuttaa mieltäsi ja palauttaa blogi.

Blogin poistaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta blogi, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Valitse Blogin ylläpito ‑kohdasta Poista blogi ja sitten Poista.

Blogin poistaminen pysyvästi

Tärkeää: Kun poistat blogin pysyvästi, kaikki sen tiedot, postaukset ja sivut poistetaan. Et voi palauttaa pysyvästi poistettua blogia tai käyttää sen URL-osoitetta uudelleen.

Kun olet ensin poistanut blogin, voit poistaa sen sitten pysyvästi:

1. Valitse vasemmasta yläkulmasta Roskakoriin siirretyt blogit ‑kohdasta blogi, jonka haluat poistaa pysyvästi.
  2. Klikkaa Poista pysyvästi ja sitten Poista pysyvästi.

Poistetun blogin palauttaminen

Kun poistat blogin, sinulla on sen jälkeen hetki aikaa muuttaa mieltäsi ja palauttaa blogi. Voit palauttaa blogin näin:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Roskakoriin siirretyt blogit ‑kohdasta palautettava blogi ja sitten Peru poisto.