Het ontwerp van je blog wijzigen

Je kunt de vormgeving en het kleurenschema van je blog wijzigen.

Je blog wijzigen met gadgets

Gebruik gadgets om bijvoorbeeld je archief weer te geven, labels in een lijst te laten zien of je profiel op elke pagina te tonen.

Een gadget toevoegen aan je blog

1. Log in bij Blogger.
  2. Kies de blog die je wilt updaten.
  3. Klik op Indeling in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik in het gedeelte dat je wilt aanpassen op Een gadget toevoegen.
  5. Kies de gadget in het venster dat wordt geopend en klik op Toevoegen Toevoegen.
  6. Klik linksonder op Opslaan.
    • Klik op Bewerken om de instellingen van een gadget te wijzigen.

Je blog wijzigen met html of css

Html gebruiken
Belangrijk: Google maakt geen aanspraak op het eigendom van of de controle over content die door een auteur wordt ingediend, gepost of weergegeven op of via Google-services. Blogauteurs die code of widgets van derden toevoegen, doen dat op eigen risico.
  1. Log in bij Blogger.
  2. Kies de blog die je wilt updaten.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Thema.
  4. Klik onder 'Mijn thema' op Meer Meer en dan Html bewerken.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op Opslaan.
Tip: Gebruik widgettags om pagina-elementen zoals afbeeldingen en een blogroll toe te voegen. Meer informatie over widgettags voor vormgeving
Css gebruiken
  1. Log in bij Blogger.
  2. Kies de blog die je wilt updaten.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Thema.
  4. Klik onder 'Mijn thema' op Aanpassen.
  5. Klik in het linkermenu op Geavanceerd.
  6. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan CSS toevoegen.
  7. Voeg je code toe en klik rechtsonder op Opslaan Opslaan.