Lue lisää sisällön poistosta Bloggerissa

Google Blogger sallii mielipiteiden vapaan ilmaisun blogeissa, mutta osa sisällöstä voidaan poistaa.

Mitkä sisältötyypit voidaan poistaa?

• Sisältö, joka rikkoo Googlen käyttöehtoja tai Bloggerin sisältökäytäntöä, kuten vihapuhe tai terrorismiin liittyvä toiminta, voidaan poistaa.
  • Jos saamme poistopyynnön paikallista lakia rikkovasta sisällöstä, kyseistä sisältöä ei ehkä näytetä niiden maiden asukkaille, joita laki koskee.

Mitä tapahtuu, kun sisältöä poistetaan Googlesta

• Google ilmoittaa tilin järjestelmänvalvojille sähköpostitse. Ilmoitus näkyy myös Bloggerin hallintapaneelissa.
  • Lukijat, jotka yrittävät päästä blogiin, saavat viestin, jossa kerrotaan, että sisältö on poistettu.
  • Saatamme lähettää kopion vastaanottamastamme Bloggeriin liittyvästä poistoilmoituksesta julkaistavaksi Lumen Database ‑tietokannan sivustossa.
  • Lisäksi julkaisemme kaksi kertaa vuodessa valtioiden tekemien poistopyyntöjen määrän ja luonteen Avoimuusraportissamme.

Maallesi lokalisoidun sisällön etsiminen

Blogger käyttää kaksikirjaimista maakoodia, kun paikallinen versio on saatavilla.

Jos olet ulkomailla ja näet blogista totutusta poikkeavan version, löydät oman maasi version lisäämällä maakoodin ?gl=<country-code> osoiteriville blogin URL-osoitteen loppuun.

Esimerkki:

• Koko blogi: https://[blogname].blogspot.com/?gl=<country-code>
  • Yksittäinen postaus: https://[blogname].blogspot.com/2017/03/examplepost.html?gl=<country-code>

Bloggerin maakoodien luettelo

Albania AL
Argentiina AR
Armenia AM
Australia AU
Itävalta AT
Valko-Venäjä BY
Belgia BE
Bosnia ja Hertsegovina BA
Brasilia BR
Bulgaria BG
Kanada CA
Chile CL
Kolumbia CO
Kroatia HR
Kypros CY
Tšekin tasavalta CZ
Tanska DK
Egypti EG
Viro EE
Suomi FI
Ranska FR
Saksa DE
Ghana GH
Kreikka GR
Hongkong HK
Unkari HU
Islanti IS
Intia IN
Indonesia ID
Irlanti IE
Israel IL
Italia IT
Côte d'Ivoire IC
Japani JP
Kenia KE
Latvia LV
Liechtenstein LI
Liettua LT
Luxemburg LU
Makedonia MK
Malesia MY
Malta MT
Meksiko MX
Moldova MD
Alankomaat NL
Uusi-Seelanti NZ
Nigeria NG
Norja NO
Peru PE
Pakistan PK
Filippiinit PH
Puola PL
Portugali PT
Qatar QA
Romania RO
Venäjä RU
Senegal SN
Serbia RS
Singapore SG
Slovakia SK
Slovenia SI
Etelä-Afrikka ZA
Etelä-Korea KR
Espanja ES
Ruotsi SE
Sveitsi CH
Taiwan TW
Thaimaa TH
Turkki TR
Uganda UG
Ukraina UA
Arabiemiirikunnat AE
Yhdistynyt kuningaskunta GB
Yhdysvallat US
Uruguay UY
Vietnam VN

Muita lähteitä