Blogin asettelun muokkaaminen

Voit muokata blogin asettelua mallin suunnittelutyökalulla tai CSS-tyylisivulla.

Asettelun muokkaaminen mallin suunnittelutyökalulla

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Malli.
  4. Valitse Livenä blogissa -kohdassa Mukauta.
  5. Valitse malli valintanauhasta. Valintanauhan alapuolella voit esikatsella blogia.
  6. Vasemmalla olevan valikon vaihtoehdoilla voit muokata taustaa, säätää leveyttä, asettelua ja muita asetuksia.
  7. Julkaise muutokset valitsemalla oikeassa ylänurkassa Käytä blogissa.

Tyhjennä muutokset valitsemalla Livenä blogissa.

Asettelun muokkaaminen CSS-tyylisivulla

Voit mukauttaa blogin ulkoasua käyttämällä CSS-tyylisivuja.

Muokattujen CSS-koodien lisääminen malliin:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Malli.
  4. Valitse Livenä blogissa -kohdassa Mukauta.
  5. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Lisäasetukset > Lisää CSS.
  6. Lisää koodi.
  7. Valitse oikeassa ylänurkassa Käytä blogissa.

Muokattujen mallien siirtymispalkki

Jos muokatut mallit aiheuttavat häiriöitä siirtymispalkissa, toimi seuraavasti:

• Lisää mallin ylimpään elementtiin style="margin-top:40px;".
  • Tarkista, että sulkeva </head>-tagi on paikoillaan. Sen paikka on ennen <body>-tagia.

Blogin mobiilimallit

Blogin mobiiliasettelun muokkaaminen:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Malli.
  4. Valitse Mobiililaite-kohdassa Räätälöi mobiilimalli .
  5. Valitse blogille mobiilimalli. Näet mallin livenä blogissa valitsemalla Esikatselu.
  6. Valitse Tallenna.

Näet blogisi mobiililaitteella skannaamalla ponnahdusikkunan vasemmassa reunassa olevan QR-koodin.