Blogin ulkoasun muokkaaminen

Voit muokata blogisi ulkoasua, värimaailmaa ja muita asetuksia.

Blogin muokkaaminen gadgeteilla

Gadgeteilla voit esimerkiksi valita näkyviin blogin arkiston, näyttää blogin tunnisteet luettelona kaikilla sivuilla tai lisätä profiilisi kaikille sivuille.

Gadgetin lisääminen blogiin
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asettelu.
  4. Valitse kohta, johon haluat lisätä jotakin, ja klikkaa sitten Lisää gadget.
  5. Valitse lisättävä gadget avautuvasta ikkunasta ja klikkaa Lisää Lisää.
  6. Valitse vasemmasta alanurkasta Tallenna.
  7. Valinnainen: Voit muokata gadgetin asetuksia valitsemalla Muokkaa Muokkaa.

Blogin ulkoasun muokkaaminen HTML:n tai CSS:n avulla

Blogin ulkoasun muokkaaminen HTML:n avulla
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Teema.
  4. Valitse Livenä blogissa ‑kohdassa Muokkaa HTML-koodia.
  5. Tee tarvittavat muutokset.
  6. Valitse Tallenna teemaa.

Huomioitavaa:

• Voit muokata kaikkien sivujen osioiden, kuten alaviitteiden ja sivupalkin, ulkoasua sivuelementtien tageilla.
  • Widget-mallien tageilla voit muokata yksittäisellä sivulla näytettäviä tietoja, esim. sivupalkin, sivun ylätunnisteen ja sivun alatunnisteen gadgetien tietoja.
Blogin ulkoasun muokkaaminen CSS:n avulla
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Teema.
  4. Valitse Livenä blogissa ‑kohdasta Mukauta.
  5. Valitse vasemmasta valikosta Lisäasetukset ja sitten Lisää CSS.
  6. Lisää koodi.
  7. Valitse oikeassa ylänurkassa Käytä blogissa.

Huom. Google ei vaadi omistajuutta tai hallintavaltaa mihinkään sisältöön, jonka kirjoittaja on lähettänyt, julkaissut tai näyttänyt Googlen palveluissa tai niiden kautta. Blogikirjoittajat lisäävät blogiinsa koodeja tai kolmansien osapuolten widgetejä omalla vastuullaan.