Varmista, että lukijat voivat ilmoittaa sopimattomasta sisällöstä

Digipalvelusäädöksen mukaisesti sinun tulee varmistaa, että blogiasi selaavat käyttäjät voivat ilmoittaa blogistasi mahdollisesti löytämästään sopimattomasta sisällöstä, mukaan lukien laittomasta sisällöstä. Käytä tähän oletusilmoitusjärjestelmää. Katso ohjeet alta.

Bloggerin oletusilmoitusjärjestelmän käyttäminen

Bloggerissa on sisäänrakennettu ilmoitusjärjestelmä. "Ilmoita väärinkäytöstä" ‐painike löytyy mallivalikosta. Jos käytät jotakin Bloggerin vakiomalleista, painikkeen pitäisi olla näkyvissä. Käyttämästäsi mallista riippuen se löytyy sivun alareunan alaviitteestä, sivupalkista tai navigointivalikosta.

Kun luot blogin, varmista, että otat tämän painikkeen käyttöön ja pidät sen saatavilla. Jos olet poistanut painikkeen aiemmin, palauta se käyttöön. Voit käyttää oletuspainiketta myös, jos teet itse muokatun blogin.

Jos painike on poistettu, voit lisätä blogiin "Ilmoita väärinkäytöstä" ‐widgetin blogin asetusten Ulkoasu-sivulta tai lisätä malliin suoran linkin osoitteeseen blogger.com/go/report-abuse.

Lue lisää digipalvelusäädöksestä täältä.