Blogin ulkoasun muokkaaminen teemojen avulla

Kun käytät jotakin Bloggerin teemaa, muut voivat nähdä blogisi ja käyttää sitä eri tavoin.

Teeman valinta

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa blogia, johon haluat tehdä päivityksiä.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  5. Valitse haluamasi teema ja klikkaa alareunasta Käytä.
    • Voit tallentaa teeman kopion klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Lisää Enemmän ja sitten Varmuuskopioi ja sitten Lataa.

Dynaamiset näkymät ‑teeman käyttäminen

Kun käytössä on Dynaamiset näkymät ‑teema

• kaikki näytetyt postaukset tallennetaan Bloggeriin katselukertana
  • lukijat voivat itse muuttaa oletusnäkymäänsä.

Jotta voit käyttää Dynaamiset näkymät ‑teemaa, jaa sisältöä muilla sivustoilla.

Teeman muokkaaminen

Taustan, sarakeleveyden ja muiden vastaavien asetusten muuttaminen

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa blogia, johon haluat tehdä päivityksiä.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  5. Valitse Oma teema ‑kohdasta Muokkaa.
    • Voit muokata taustakuvaa ja muita asetuksia vasemmalla olevasta valikosta.
  6. Valitse oikeasta alakulmasta Tallenna Tallenna.

Fontin värin ja koon muuttaminen

Voit muuttaa koko blogin fonttia, fontin väriä ja fonttikokoa.

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa blogia, johon haluat tehdä päivityksiä.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Teema.
  5. Valitse Oma teema ‑kohdasta Muokkaa.
  6. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Lisäasetukset.
  7. Valitse tekstin muoto.
    • Voit valita postauksesi eri teksteille erilaisia fontteja, värejä ja kokoja.
  8. Valitse oikeasta alakulmasta Tallenna Tallenna.