Leverandører av annonseteknologi for LGPD

Som en del av Googles innsats for å overholde Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) tilbyr vi denne listen over leverandører av annonseteknologi som har delt informasjonen som kreves i LGPD, oppgitt en link til en side der de forklarer hvordan de bruker dataene de samler inn (den kan du dele med brukerne dine i forbindelse med at du selv skal innhente samtykke), og godtatt å overholde retningslinjene våre for bruk av data.

Du kan se listen over leverandører av annonseteknologi i Ad Manager-, AdSense- eller AdMob-kontoen din. Nedenfor finner du også listen over de sertifiserte leverandørene.

Listen over sertifiserte leverandører av annonseteknologi