Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Feilsøk problemer med filtrering av budforespørsler

Se de vanligste feilene knyttet til budforespørsler

I tillegg til filtrering av budrespons basert på Google-filtre, manglende samsvar mellom bud- og utgiverkonfigurasjonene dine eller simpelthen på grunn av auksjonsdynamikken kan budene dine bli filtrert på grunn av feil eller feilkonfigurering av budforespørselen.

Filtre for budforespørsler

Budforespørsler om budrespons returnerer en status når de filtreres fra auksjonen, slik at du kan feilsøke potensielle feil. Vi fører opp statuskoder her med tilhørende feilsøkingstrinn og mer informasjon.

Intern feil

Det oppsto en intern feil med HTTP-infrastrukturen til Authorized Buyers. Det kan være flere årsaker til dette (f.eks. at en budforespørsel ikke kunne sendes, at konfigureringen mislyktes eller at forespørselen var for stor). Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 2 for budforespørsler.

Vis alle  Skjul alle

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Kontakt kontoteamet ditt hvis dette tallet overstiger 10 %.

Ukjent status

Denne statusen dekker noen sjeldne situasjoner som kan tyde på en potensiell feil hos Authorized Buyers. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 4 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Kontakt kontoteamet ditt hvis dette tallet overstiger 10 %.

Utenfor kvoten

Kvotegrensen er nådd. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 5 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre
  • Bekreft at du ikke bruker HTTP-sluttpunkter for treff som krever HTTPS. Med mindre du er i Kina, må du by med HTTPS.

Hvis du er sikker på at tjenerkapasiteten din er god og har sjekket punktene ovenfor, kan du kontakte kontoteamet ditt for å øke kvoten.

Sluttpunktet for budgivningen er ikke konfigurert

Sluttpunktet for budgivningen er ikke konfigurert. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 29 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre
Bekreft at du ikke byr et sted der du ikke har noe sluttpunkt (du kjøper for eksempel EMEA-trafikk, men du har ikke noe sluttpunkt for EMEA-tjener). Det tekniske teamet må bekrefte dette før de kontakter kontoteamet.

Redusert hastighet på grunn av høy responsfeilfrekvens

Budforespørselsfrekvensen overskrider den beregnede feilkvotegrensen. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 30 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre
Kontrollér at frekvensen for nettverksfeil er mindre enn 15 %.

Forventes å bli ignorert

Dette er resultatet av Authorized Buyers' forsøk på å maksimere budgiverens fortjeneste. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 6 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Dette er normalt og forventet. Du trenger ikke gjøre noe, men du kan kontakte kontoteamet ditt hvis du har spørsmål.

HTTP-budforespørselen ble tidsavbrutt

HTTP-budforespørselen ble tidsavbrutt. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 7 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Du kan finne ut hvordan du unngår avsluttede tilkoblinger ved å bruke anbefalte fremgangsmåter for RTB-apper eller veiledningen for begrensninger for tidsforsinkelser og peering.

HTTP-svaret inneholdt ingen data

Det kan hende at budgiveren ikke returnerer et gyldig svar. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 8 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Les gjennom veiledningen for å lage svaret og sikre at du returnerer gyldige svar.

Hvis du ikke vil by på en visning, kan du angi processing_time_ms-feltet og la alle andre felt stå tomme.

HTTP-svaret kan ikke analyseres

Det kan hende HTTP-protokollen ikke er implementert riktig. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 9 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Gå gjennom veiledningen for å lage svaret og sikre at du returnerer gyldige svar.

Ukjent HTTP-statuskode eller TCP-feil

Authorized Buyers oppdaget en ukjent HTTP-statuskode eller TCP-feil. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 10 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Gjennomgå anbefalte fremgangsmåter for RTB-apper, og sørg for at du håndterer tilkoblinger og feil på riktig måte.

Budgiveren returnerte en HTTP 3xx-statuskode

Budgiveren returnerte en HTTP-statuskode som indikerer en viderekobling. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 11 for budforespørsler.

Budgiveren returnerte en HTTP 4xx-statuskode

Budgiveren returnerte en HTTP-statuskode som indikerer en klientfeil. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 12 for budforespørsler.

Budgiveren returnerte en HTTP 5xx-statuskode

Budgiveren returnerte en HTTP-statuskode som indikerer en tjenerfeil. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 13 for budforespørsler.

Budresponsen er for stor

Budresponsen din er større enn den tillatte grensen. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 15 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Standardgrensen for størrelsen på budresponser er 16 kB. Hvis du mener at du har gyldig grunn til å sende store budresponser, kan du kontakte kontoteamet for å øke denne grensen.

Budresponsprotokollen kan ikke analyseres

Budgiveren bruker enten Authorized Buyers-budgivningsprotokollen eller OpenRTB-protokollen, og HTTP-innholdet er ikke en gyldig respons. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 16 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Gå gjennom den gjeldende versjonen av RTB-protokollen eller OpenRTB-protokollen, og sørg for at du returnerer en gyldig budrespons.

DNS-oppslag mislyktes

Fant ikke vertstjeneren for budgivningssluttpunktene dine. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 17 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Sørg for at DNS-oppføringen for budgivningssluttpunktene dine er oppdatert og riktig konfigurert.

Alle annonser i svaret er filtrert ut

Dette kan enten skyldes visningsproblemer, reklamer som ikke ble godkjent, eller en kombinasjon av disse. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 18 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Du kan se statusen for godkjenninger av reklamer og få detaljert informasjon om hvorfor reklamer ikke ble godkjent, i Reklamer-delen. Du kan også få en oversikt over statusene for annonsene og tekstutdragene dine i den korte statusrapporten.

Testmodus er aktivert

Budgiveren fungerer sannsynligvis som den skal, men er i testmodus. Dette er trinnet i budprosedyren der Authorized Buyers behandler responsen din som vanlig, men så utelater alle annonser før auksjonen. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 19 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Kontakt kontoteamet ditt for å slå av testmodus.

Ingen annonser ble returnert med budrespons

Budgiveren returnerte en budrespons uten bud. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 20 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Dette er normalt og forventet. Du trenger ikke gjøre noe. Dette er riktig måte å la være å gi bud på.

Feil i SSL-sertifikatet

Budgiveren din byr med HTTPS, men SSL-sertifikatet er ugyldig. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 21 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Les gjennom veiledningen for SSL-implementering og forsikre deg om at SSL-sertifikatet ditt er gyldig.

Betinget brudd på annonseretningslinjene

Reklamen din blir filtrert ut fordi beholdningskonteksten ikke var kompatibel med annonseinnholdet ifølge annonseretningslinjene. Denne filtreringsårsaken tilsvarer statuskode 151 for budforespørsler.

Finn ut mer om hva du kan gjøre

Gå til Feilsøking > Reklamer i Authorized Buyers for å se informasjon om reklamen og løse eventuelle problemer tilknyttet retningslinjene.

Tilbake til toppen

Finn ut hvordan du feilsøker filtrering av budrespons.