Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Legg til og administrer kontobrukere

I Authorized Buyers er det enkelt å legge til og administrere kontobrukere

Du kan gi brukere tilgang til Authorized Buyers-kontoen din og tilordne roller som styrer tilgangen brukerne har til Authorized Buyers-funksjonene. Kontobrukere med administratorrolle kan legge til brukere og administrere rollene deres.

Legg til kontobrukere

1. Sign in to Authorized Buyers.

2. Klikk på admin Administrator and then Kontobrukere.
  3. Klikk på Ny bruker.
  4. Skriv inn e-postadressen til den nye brukeren i «Ny bruker»-vinduet.
    Én Google-pålogging kan knyttes til flere kontoer. Brukere med tilgang til flere kontoer kan bytte kjapt mellom kontoer i Authorized Buyers-grensesnittet. Finn ut hvordan du kan få tilgang til flere kontoer med én pålogging.
  5. Velg fra de tilgjengelige brukerrollene.
  6. Klikk på Lagre.

Når den nye brukerinformasjonen er lagret, sendes en invitasjon på e-post til adressen som er angitt. Brukeren blir bedt om å godta vilkårene for bruk og personvernreglene via invitasjonen.

Send invitasjoner til kontobrukere på nytt

Du kan sende invitasjoner på nytt til kontobrukere du har lagt til tidligere. Dette kan være nyttig hvis den opprinnelige invitasjonen forsvant eller ble slettet ved et uhell.

1. Sign in to Authorized Buyers.

2. ​Klikk på admin Administrator og så Kontobrukere.

3. Velg brukeren med statusen «Venter» i listen «Kontobrukere».

4. Klikk på «Inviter på nytt».

Du kan bare sende invitasjoner på nytt til ventende brukere. For å endre eller aktivere kontobrukere, se Administrer kontobrukere.

Nye brukerkontoer er ventende frem til brukeren klikker for å godta e-postinvitasjonen, skriver inn den forespurte legitimasjonen og godtar vilkårene for bruk og personvernreglene.

Administrer kontobrukere
  1. Sign in to Authorized Buyers.

2. Klikk på admin Administrator og så Kontobrukere.
  • Slik endrer du eksisterende kontobrukere

1. Velg brukeren i listen over eksisterende kontobrukere.
      2. Endre rollen eller statusen ved å klikke på nedoverpilen ved siden av.

Slik deaktiverer du aktive kontobrukere

1. Velg fra de tilgjengelige aktive brukerne i listen over eksisterende kontobrukere.
      2. Klikk på Deaktiver.

Slik aktiverer du kontobrukere på nytt

1. Velg blant de inaktive brukerne i listen over eksisterende kontobrukere.
      2. Klikk på Aktiver.

Du finner alle brukerne i Authorized Buyers-kontoen din i «Kontobrukere»-menyen. Brukerne kan sorteres ved å klikke på tabelloverskriftene. Statusen viser om kontoen er aktiv, ventende eller deaktivert.

Vil du tilknytte en tjenestekonto?

Hvis du vil tilknytte tjenestekontoen din for Google API Console, kan du følge denne veiledningen.

Finn ut mer om de ulike brukerrollene i kontoer.