Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Video Player-Ad Interface Definition (VPAID)

The Video Player-Ad Interface Definition (VPAID) establishes a common interface between video players and ad units, enabling a rich interactive in-stream ad experience. It is used in conjunction with VAST to serve video ads on many different video players.

For more information on VPAID, visit IAB.