En estos momentos, la página que has solicitado no está disponible en tu idioma. Puedes seleccionar otro idioma en la parte inferior de la página o traducir cualquier página web de forma instantánea al idioma que elijas con la función integrada de traducción de Google Chrome.

Video Player-Ad Interface Definition (VPAID)

The Video Player-Ad Interface Definition (VPAID) establishes a common interface between video players and ad units, enabling a rich interactive in-stream ad experience. It is used in conjunction with VAST to serve video ads on many different video players.

For more information on VPAID, visit IAB.