Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Video Multiple Ad Playlist (VMAP)

Video Multiple Ad Playlist (VMAP) is an IAB standard to return multiple video ads to be played during a video. While the VAST 3.0 (and later versions) support ad sequences via pods, VMAP offers content owners additional control over the placement and timing of ads, especially when they lack control or ownership of the player.