Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Real Time Bidding (RTB)

Real Time Bidding (RTB) is an auction model for buying and selling inventory that allows network buyers to evaluate and bid on impressions as they become available in real time.