La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Real Time Bidding (RTB)

Real Time Bidding (RTB) is an auction model for buying and selling inventory that allows network buyers to evaluate and bid on impressions as they become available in real time.