Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Finn ut mer om prosessen for annonsegodkjenning

Grunnleggende om administrering av annonsegodkjenning

Alle annonser på Authorized Buyers må gjennom en godkjenningsprosess for å sikre at de er trygge og egnede for brukerne. Alle annonsene sjekkes for å sikre at de overholder retningslinjene for annonsering.

Hvis vi finner problemer, får du en melding med retningslinjene våre og informasjon om hva du kan gjøre for å få annonsen godkjent.

Send inn annonser til godkjenning

Annonser vises ikke før de er blitt gjennomgått og godkjent.

Når du oppretter en ny annonse eller gjør endringer i en eksisterende annonse, blir denne annonsen automatisk sendt til evaluering. Hvis du endrer en godkjent annonse, sendes den tilbake til køen for gjennomgang og kan ikke vises før den er blitt godkjent igjen.

Tidslinje

Vi går gjennom annonser så fort vi kan – som regel innen et par timer. Systemet for annonsegjennomgang kan sjekke innholdet du annonserer, nettstedet til annonsøren, bruk av informasjonskapsler og bruk av teknologileverandører.

Hvis du har ventet lenger enn to virkedager, men annonsene dine fortsatt ikke er gjennomgått, kan du ta kontakt med oss.

Godkjenningsstatus

Annonsene dine får en status mens godkjenningsprosessen pågår. Du kan se denne statusen ved å logge på kontoen din og sjekke «Status»-kolonnen i Reklamer-fanen. Dette er de mulige statusene:

• Venter på gjennomgang: Annonsen din gjennomgås fortsatt av Google.
  • Godkjent: Annonsen din er godkjent og kan nå vises.
  • Ikke godkjent: Det er et problem med annonsen din, og den kan ikke vises akkurat nå.
  • Sertifikat er påkrevd: Reklamen din faller inn under kategorien nettgambling og har ikke sertifikat for amerikanske delstater.

Eksempel

Gambling-annonser KAN få statusen «Godkjent med betingelser». Det er fordi vi viser denne typen innhold kun i et begrenset antall land for bare avtale-transaksjoner.

Administrer annonser som ikke ble godkjent

Hvis annonsen din ikke overholder retningslinjene for Authorized Buyers, blir den merket med «Ikke godkjent».

Du kan se alle annonsene dine som ikke er godkjent, i Reklamer.**

Send inn reklamene dine på nytt

Du kan få annonser som ikke er godkjent, til å bli gjennomgått og kvalifisert for auksjon på tre måter.

• REST API: Send inn en forespørsel om ny gjennomgang av en reklame med REST API***
  • BidResponse: Når du har fikset en reklame som ikke var godkjent, sender du inn en ny (versjon) reklame-ID via en budrespons. Dette sikrer at reklamen blir automatisk gjennomgått av verifiseringssystemet vårt.
  • Manuell forespørsel: Hvis du ikke kan sende inn reklamer på nytt med REST API eller budrespons, må du ta kontakt med brukerstøtten for Authorized Buyers for å be om ny gjennomgang av reklamen manuelt.

Reklamer som kjøres i Åpen auksjon-beholdning og i direkteavtaler, har to separate statuser som er tilgjengelige i Authorized Buyers og REST API v. 1.4 og nyere.

Det kan hende reklamen ikke blir godkjent for Åpen auksjon-visning, men blir godkjent for visning i en direkteavtale.

Reklamer som er opplastet via API-en, må kunne hentes (være klar til visning) når du laster dem opp.

Automatisk gjennomgang av reklamer

Authorized Buyers gjennomgår reklamer automatisk for å opprettholde kvaliteten på annonsene i Exchange. Dette endrer ikke retningslinjene for Authorized Buyers, og reklamer som ikke oppfyller retningslinjene, settes på pause til de korrigeres.

Dette er de vanligste problemene: destinasjonsadresser fungerer ikke, flash-informasjonskapsler, Raw IP-adresser, manglende eller ødelagte klikkmakroer, ugyldige fjerdepartskall, udeklarerte eller uriktige landingsside, kunders misbruk av reklame-ID, usertifiserte selgere og størrelse på nedlasting av reklamer.

Gå til retningslinjene og sanksjonene for Authorized Buyers for å finne ut mer om disse retningslinjene.

** Reklamer kan bli funnet hvis de har vært aktive (sendt inn eller brukt til å by) i løpet av de siste 15 dagene.
 *** Hvis du sender inn en godkjent reklame på nytt via REST API-et, vises den ikke før den er godkjent på nytt.