Ändra inställningarna för den inbyggda assistenten i bilen

Med bilens integrerade assistent kan du välja ett språk och aktivera röstkommandon eller personliga resultat.

Aktivera eller inaktivera personliga resultat

1. Tryck på bilskärmens startsida.
  2. Navigera till dina appar.
  3. Tryck på inställningarna Inställningar följt av Google följt av Google Assistent.
  4. Aktivera eller inaktivera Tillåt personliga resultat.

Läs mer om personliga resultat på delade enheter.

Kontrollera och uppdatera Google Assistent i bilen

Genom att uppdatera Google Assistent i bilen kan du få de senaste funktionerna.

1. Tryck på bilskärmens startsida.
  2. Öppna dina appar.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Google följt av Google Assistent.
  4. Om det finns en ny version trycker du på Uppdatera uppe till höger.
    • Om det alternativet inte visas finns det ingen uppdatering.

Ändra språkinställningarna

Assistentens funktioner är inte tillgängliga i alla länder och på alla språk.

1. Tryck på bilskärmens startsida.
  2. Navigera till dina appar.
  3. Tryck på inställningarna Inställningar följt av Google följt av Google Assistent.
  4. Tryck på Språk följt av välj ett språk.

Aktivera eller inaktivera röstinställningar

1. Tryck på bilskärmens startsida.
  2. Navigera till dina appar.
  3. Tryck på inställningarna Inställningar följt av Google följt av Google Assistent.
  4. Aktivera eller inaktivera Säg ”Hey Google.

Det här kan du göra offline

När du är offline kan assistenten hjälpa dig med vissa uppgifter, till exempel att navigera eller skicka sms.

Obs! Om du är offline och utloggad från Google-kontot kanske vissa av dessa funktioner inte är tillgängliga.

Säg ett kommando i bilen. Exempel:

• ”Ring hem.”
  • ”Sätt på luftkonditioneringen.”
  • ”Navigera till närmaste bensinstation.”
  • ”Spela upp radio.”