Je instellingen wijzigen voor de Assistent die in je auto is ingebouwd

Met de ingebouwde Google Assistent in je auto kun je een taal kiezen en spraakopdrachten of persoonlijke resultaten inschakelen.

Persoonlijke resultaten in- of uitschakelen

1. Tik op het startscherm van je auto.
  2. Ga naar je apps.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Google en dan Google Assistent.
  4. Schakel Persoonlijke resultaten toestaan in of uit.

Meer informatie over persoonlijke resultaten op je gedeelde apparaten.

De Google Assistent van je auto checken en updaten

Als je de Google Assistent updatet in je auto, krijg je de nieuwste functies en verbeteringen.

1. Tik op het startscherm van je auto.
  2. Ga naar je apps.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Google en dan Google Assistent.
  4. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, tik je rechtsboven op Updaten.
    • Als je deze optie niet ziet, is er geen update beschikbaar.

Taalinstellingen wijzigen

De Assistent-functies zijn niet in alle landen en talen beschikbaar.

1. Tik op het startscherm van de auto.
  2. Ga naar je apps.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Google en dan Google Assistent.
  4. Tik op Talen en dan kies een taal.

Spraakinstellingen in- of uitschakelen

1. Tik op het startscherm van de auto.
  2. Ga naar je apps.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Google en dan Google Assistent.
  4. Zet Zeg 'Hey Google' aan of uit.

Wat je offline kunt doen

Wanneer je offline bent, kan de Assistent je helpen met bepaalde taken, zoals navigeren of een sms verzenden.

Belangrijk: Als je offline bent en bent uitgelogd uit je Google-account, zijn een aantal van deze functies mogelijk niet beschikbaar.

Spreek in de auto een opdracht uit. Voorbeeld:

• 'Bel naar huis.'
  • 'Zet de airco aan.'
  • 'Navigeer naar het dichtstbijzijnde tankstation.'
  • 'Speel radio af.'