Assistantin asetusten muuttaminen autossa

Jos autossasi on Google Assistant asennettuna, voit valita kielen ja laittaa äänikomennot tai henkilökohtaiset tulokset päälle.

Henkilökohtaiset tulokset päälle tai pois päältä

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Laita Salli henkilökohtaiset tulokset päälle tai pois päältä.

Lue lisää henkilökohtaisista tuloksista jaetuilla laitteilla.

Auton Google Assistantin tarkistaminen ja päivittäminen

Kun päivität Google Assistantin autossa, saat uusimmat ominaisuudet ja käyttökokemuksen.

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Jos uusi versio on saatavilla, valitse oikeasta yläkulmasta Päivitä.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, päivityksiä ei ole saatavilla.

Kieliasetusten muuttaminen

Assistantin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla kielillä.

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Googleja sitten Google Assistant.
  4. Valitse Kielet ja sitten valitse kieli.

Puheasetukset päälle tai pois päältä

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Laita Sano "Hey Google" päälle tai pois päältä.

Mitä voit tehdä ilman verkkoyhteyttä

Kun et ole yhteydessä verkkoon, Assistant voi auttaa sinua joissakin tehtävissä, esim. navigoida tai lähettää tekstiviestejä.

Tärkeää: Jos et olet yhteydessä verkkoon etkä kirjautuneena Google-tilillesi, osa näistä ominaisuuksista ei välttämättä ole käytettävissä.

Sano autossa komento. Esimerkkejä:

• "Call Home."
  • "Turn on the AC."
  • "Navigate to the closest gas station."
  • "Play radio.”