Skift indstillinger for den indbyggede Assistent i din bil

Med indbygget Google Assistent i din bil kan du vælge et sprog og aktivere stemmekommandoer eller personligt indhold.

Slå personligt indhold til eller fra

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Slå Tillad personligt indhold til eller fra.

Få flere oplysninger om personligt indhold på dine delte enheder.

Tjek og opdater Google Assistent i din bil

Når du opdaterer Google Assistent i din bil, får du adgang til de nyeste funktioner og den nyeste brugeroplevelse.

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Hvis en ny version er tilgængelig, skal du trykke på Opdater øverst til højre.
    • Hvis denne valgmulighed ikke vises, er der ingen tilgængelige opdateringer.

Skift sprogindstillinger

Assistent-funktionerne er ikke tilgængelige i alle lande og på alle sprog.

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Googleog derefter Google Assistent.
  4. Tryk på Sprog og derefter vælg et sprog .

Slå stemmeindstillinger til eller fra

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Aktivér eller deaktiver Sig "Hey Google".

Hvad du kan gøre offline

Når du er offline, kan Google-assistenten hjælpe dig med visse opgaver, f.eks. navigere eller sende en sms.

Vigtigt! Hvis du er offline og logget ud af din Google-konto, vil nogle af disse funktioner muligvis ikke være tilgængelige.

Sig en kommando i din bil. Eksempler:

• "Ring hjem."
  • "Tænd airconditionen."
  • "Naviger til nærmeste tankstation."
  • "Afspil radio."