Assistantin käyttöönotto autossa

Autoon asennetun Assistantin avulla voit navigoida, soittaa puheluita, muuttaa ajoneuvon lämpötilaa ja toistaa musiikkia ilman puhelinta. Katso yhteensopivat autot tästä.

Tärkeää: Joissakin autoissa ei ole sisäänrakennettua datapakettia, jolloin Assistantin verkko-ominaisuudet eivät ole päällä. Joissakin autoissa voit käyttää Assistant-verkkopalveluita puhelimen hotspotin kautta

Katso, miten voit käyttää Assistantin ominaisuuksia ilman datapakettia

Vaihe 1: Luo profiili

Noudata auton aloitusnäytöllä olevia ohjeita.

Vaihe 2: Kirjaudu Google-tilillesi

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Account.
  3. Valitse Kirjaudu Googleen ja sitten Kirjaudu auton näytöllä.

Vaihe 3: Yhdistä mobiililaite laitepariksi

Yhdistä mobiililaite auton Bluetoothiin, jotta voit soittaa puheluita sekä lähettää tekstiviestejä ja vastata niihin.

Tärkeää: Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä iOS:llä.

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Bluetooth ja sitten Muodosta uusi laitepari.
  4. Seura puhelimen ja auton näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Kun näet kehotteen "Salli Assistantin ladata yhteystietoja tilapäisesti tältä Bluetooth-laitteelta", valitse Kyllä.