Indsend feedback om din Google-assistent

Hvis du oplever et problem med Google Assistent eller vil fortælle os om din oplevelse, kan du sende feedback til Google.

Indsend feedback om en enhed i dit hjem

Højttalere
  1. Sig "Ok Google send feedback".
    • Google-assistenten spørger "Okay, hvad kan forbedres?"
  2. Giv din feedback.
  3. Din feedback sendes automatisk.
Smartskærme

Indsend feedback ved hjælp af din stemme

1. Sig "Ok Google send feedback".
    • Google-assistenten spørger "Hvad skal vi forbedre?"
  2. Giv din feedback.

Indsend feedback i Indstillinger

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Nederst til højre på skærmen skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Send feedback.
    • Google-assistenten spørger "Okay, hvad skal forbedres?"
  3. Giv din feedback. Du kan medtage et skærmbillede.
  4. Tryk på Send.
Smartvækkeure

Indsend feedback ved hjælp af din stemme

1. Sig "Ok Google send feedback".
    • Enheden spørger "Hvad skal vi forbedre?"
  2. Giv din feedback.

Indsend feedback i Indstillinger

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Nederst til højre på skærmen skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Send feedback.
    • Google-assistenten spørger "Okay, hvad skal forbedres?"
  3. Beskriv dit problem. Du kan medtage et skærmbillede.
  4. Tryk på Send.

Indsend feedback på din telefon

Pixel- og Nexus-telefoner
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Send feedback.
Andre Android-telefoner
  1. Åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Nederst på startskærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Send feedback.
  3. Fortæl os om problemet.
  4. Tryk på Send.

Hvad der sker med din feedback

Din feedback kan hjælpe med at forbedre Google Assistent. Vi kan ikke altid svare på din feedback, men det betyder ikke, at vi ikke har set den.