Hitta evenemang med Google-assistenten

Du kan hitta evenemang med Google-assistenten på din Smart Display om du använder den på engelska i USA. Välj ett evenemang som du vill få mer information om och lägg till det i kalendern eller sök efter biljetter.

1. Säg ”Hey Google”.
  2. Säg ett kommando. Du kan till exempel säga:
    • ”Hey Google, visa evenemang i närheten.”
    • ”Hey Google, vilka konserter spelas snart i Los Angeles?”
  3. Tryck på skärmen på din Smart Display för att visa kort, till exempel Evenemang.
  4. Svep för att se rekommenderade evenemang.

Lägga till eller skicka en kalenderhändelse

1. Säg ”Hey Google”.
  2. Säg ett kommando.
  3. Tryck på skärmen på din Smart Display för att visa kort, till exempel Evenemang.
  4. Svep för att se rekommenderade evenemang.
  5. Tryck på en händelse och gör följande:
    • Lägga till i kalendern: Tryck på Lägg till i kalendern eller säg ”Hey Google, lägg till i kalendern”
    • Skicka till telefonen: Tryck på Skicka till telefon. En avisering med en länk till evenemanget visas på telefonen.

Tips! Du måste vara inloggad på samma Google-konto på telefonen för att skicka evenemang.

Bläddra bland rekommendationer för dig

Om du tillåter personliga resultat på delade enheter visas rekommendationer utifrån din aktivitet i andra Google-produkter. Du hittar även populära evenemang i närheten.

Du kan när som helst visa och styra aktivitet i kontot och aktivera eller inaktivera personliga resultat. Om personliga resultat har inaktiverats visas bara populära evenemang i närheten.