Finn arrangementer med Google-assistenten

Du kan finne arrangementer med Google-assistenten på smartskjermen din på engelsk i USA. Velg et arrangement for å finne ut mer om det og legge det til i kalenderen eller finne billetter.

1. Si «Hey Google».
  2. Si en kommando. Du kan for eksempel si
    • «Hey Google, vis meg arrangementer i nærheten av meg.»
    • «Hey Google, hvilke konserter holdes i Los Angeles?»
  3. Trykk på smartskjermen for å få opp kort, for eksempel Arrangementer.
  4. Sveip for å finne foreslåtte arrangementer.

Legg til eller send kalenderaktiviteter

1. Si «Hey Google».
  2. Si en kommando.
  3. Trykk på smartskjermen for å få opp kort, for eksempel Arrangementer.
  4. Sveip for å finne foreslåtte arrangementer.
  5. Trykk på et arrangement og deretter:
    • Legg til i kalenderen: Trykk på Legg til i kalenderen, eller si «Hey Google, legg til i kalenderen».
    • Send til telefonen din: Trykk på Send til telefonen. På telefonen din får du opp et varsel med en link til arrangementet.

Tips: Du må være logget på den samme Google-kontoen for å sende arrangementer til telefonen.

Bla gjennom personlige anbefalinger

Hvis du tillater personlige resultater på de delte enhetene dine, ser du anbefalinger basert på aktivitet i andre Google-produkter. Du finner også arrangementer som er populære i nærheten av deg.

Du kan når som helst se og kontrollere aktivitet i kontoen din og slå personlige resultater av eller på. Hvis personlige resultater er slått av, ser du bare populære arrangementer i nærheten av deg.