Fiks innstillingene for skjermdumper med Google-assistenten

Hvis Google-assistenten ikke vil ta skjermdumper, kan du prøve å løse problemet med disse trinnene:

Trinn 1: Sjekk Android-innstillingene

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på Android-enheten din.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Avansert og så Standardapper og så Assistent og taleinndata.
  3. Slå på Bruk skjermdumpen.

Trinn 2: Sjekk Assistent-innstillingene

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Alle innstillinger», og trykk på Generelt.
  3. Slå på Bruk skjermkontekst.

Få mer hjelp eller send tilbakemelding

Pixel-telefoner

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i hjelpeforumet for Pixel-telefoner.

Kontakt oss

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på mobilenheten din.
  2. Rull ned og trykk på Tips og brukerstøtte.
  3. Velg brukerstøtte via telefon eller chat.

Send tilbakemelding

Si «Hey Google, send tilbakemelding» eller følg trinnene:

1.  På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Send tilbakemelding.
Tips: Vi bruker tilbakemeldingen din til å løse problemer, men vi kan ikke svare deg direkte.
Andre Android-telefoner

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i hjelpeforumet for Android.

Kontakt produsenten

Send tilbakemelding

Si «Hey Google, send tilbakemelding» eller følg trinnene:
  1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Send tilbakemelding.
Tips: Vi bruker tilbakemeldingen din til å løse problemer, men vi kan ikke svare deg direkte.