Problemen met de screenshotinstellingen van de Google Assistent oplossen

Als de Google Assistent geen screenshots maakt, probeer je deze stappen om het probleem op te lossen:

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Geavanceerd en dan Standaard-apps en dan Assistent en spraakinvoer.
  3. Schakel Screenshot gebruiken in.

Stap 2: Controleer je Assistent-instellingen

1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onder 'Alle instellingen' op Algemeen.
  3. Zet Schermcontext gebruiken aan.

Meer hulp ontvangen of feedback sturen

Pixel-telefoons

Het Helpforum bezoeken

Je kunt vragen stellen en antwoorden vinden op het Helpforum van de Pixel-telefoon.

Contact opnemen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je telefoon of tablet.
  2. Scroll omlaag en tik op Tips en ondersteuning.
  3. Kies of je support per telefoon of chat wilt.

Feedback verzenden

Zeg 'Hey Google, stuur feedback' of volg de stappen:

1.  Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Feedback sturen.
Tip: We gebruiken je feedback om problemen op te lossen, maar we kunnen je geen rechtstreekse reactie sturen.
Andere Android-telefoons

Het Helpforum bezoeken

Je kunt vragen stellen en antwoorden vinden op het Helpforum van Android.

Contact opnemen met je fabrikant

Feedback verzenden

Zeg 'Hey Google, stuur feedback' of volg de stappen:
  1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Feedback sturen.
Tip: We gebruiken je feedback om problemen op te lossen, maar we kunnen je geen rechtstreekse reactie sturen.