Google Assistantin kuvakaappausasetusten korjaaminen

Jos kuvakaappausten ottaminen ei onnistu Google Assistantilla, kokeile näitä ongelmanratkaisukeinoja:

Vaihe 1: Tarkista Android-asetuksesi

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Oletussovellukset ja sitten Avustus ja äänisyöte.
  3. Valitse Käytä kuvakaappausta.

Vaihe 2: Tarkista Assistantin asetukset

1. Kosketa pitkään puhelimen tai tabletin aloitusnäyttöpainiketta.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Tutki.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Assistant.
  5. Napauta puhelintasi Assistant-laitteet-kohdassa.
  6. Valitse Yleiset-kohdassa Käytä näytön kontekstia.

Lisäohjeet ja palautteen lähettäminen

Pixel-puhelimet

Keskusteluryhmä

Pixel-puhelimen ohjefoorumilla voit esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia.

Ota yhteyttä

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus puhelimellasi tai tabletillasi.
  2. Vieritä alas ja valitse Vinkit ja tuki.
  3. Valitse puhelin- tai chat-tuki.

Lähetä palautetta

Sano "Hey Google, lähetä palautetta" tai seuraa ohjeita:

1. Kosketa pitkään Android-puhelimen tai ‑tabletin aloitusnäyttöpainiketta.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Tutki.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  4. Valitse Lähetä palautetta.
Vinkki: Käytämme palautetta ongelmien korjaamiseen, mutta emme voi vastata sinulle suoraan.
Muut Android-puhelimet

Keskusteluryhmä

Androidin ohjefoorumilla voit esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia.

Yhteydenotto valmistajaan

Lähetä palautetta

Sano "Ok Google, lähetä palautetta" tai seuraa ohjeita:
  1. Kosketa pitkään Android-puhelimen tai ‑tabletin aloitusnäyttöpainiketta.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Tutki.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Lähetä palautetta.
Vinkki: Käytämme palautetta ongelmien korjaamiseen, mutta emme voi vastata sinulle suoraan.