Løs problemer med screenshotindstillinger for Google Assistent

Hvis Google Assistent ikke vil tage screenshots, kan du prøve at løse problemet via følgende trin:

Trin 1: Tjek dine Android-indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Avanceret og derefter Standardapps og derefter Assistance og indtaling.
  3. Aktivér Brug screenshot.

Trin 2: Tjek dine indstillinger for Assistent

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Generelt under "Alle indstillinger".
  3. Aktivér Brug skærmkontekst.

Få mere hjælp, eller send feedback

Pixel-telefoner

Gå til hjælpeforummet

Du kan stille spørgsmål og finde svar i hjælpeforummet for Pixel Phone.

Kontakt os

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Rul ned, og tryk på Support og tips.
  3. Vælg telefon- eller chatsupport.

Send feedback

Sig "Hey Google, send feedback", eller følg vejledningen:

1.  Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Send feedback.
Tip! Vi bruger din feedback til at løse problemer, men vi sender dig ikke et direkte svar.
Andre Android-telefoner

Gå til hjælpeforummet

Du kan stille spørgsmål og finde svar i hjælpeforummet for Android.

Kontakt din producent

Send feedback

Sig "Hey Google, send feedback", eller følg vejledningen:
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Send feedback.
Tip! Vi bruger din feedback til at løse problemer, men vi sender dig ikke et direkte svar.