Still inn og administrer alarmer

Du kan be Google-assistenten om å stille inn og administrere alarmer på Android-telefoner, høyttalere, smartskjermer og smartklokker.

Viktig: Hvis du bruker Pause med en høyttaler, smartskjerm eller smartklokke, kan alarmene dine bli begrenset eller blokkert. Finn ut hvordan Pause fungerer.

På telefoner eller nettbrett

Still inn alarmer

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv en alarmkommando, for eksempel
    • «Still inn en alarm for klokken 6 i morgen.»
    • «Vekk meg klokken 7 i morgen.»
    • «Still inn en alarm klokken 7 som heter 'Gjørmål'.»

For å stoppe alarmer kan du si «Hey Google, stopp» eller trykke på Avvis.

For å slumre alarmer kan du for eksempel si «Hey Google, slumre» eller «Hey Google, slumre i fem minutter». Eventuelt kan du trykke på Slumre.

Finn og avbryt alarmer

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv inn et spørsmål eller en kommando. Eksempel:
    • «Hvilke alarmer er stilt inn?»
    • «Vis meg alarmene mine.»
    • «Avbryt alarmen som er stilt inn klokken 7.»

Endre alarmvolum

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv inn volumendringen. Eksempel:
    • «Endre alarmvolumet.»
    • «Åpne voluminnstillingene.»
    • «Skru opp alarmvolumet.»
På høyttalere, smartskjermer eller smartklokker

Still inn alarmer

Du kan velge tradisjonelle lyder som alarm.

Viktig: Foreløpig må du bruke Google-assistenten på engelsk i USA for å stille inn musikkalarmer. Du må bruke engelsk i USA eller Canada for å stille inn alarmer med figurstemmer.

For å stille inn alarmer, si hva slags alarm du vil ha. Eksempler:

• «Still inn en alarm klokken 6 i morgen.»
  • «Vekk meg klokken 7 i morgen.»
  • «Still inn en alarm klokken 8 hver dag i uken.»

Når du stiller inn musikkalarmer, ringer alarmen mens mediene spilles av i bakgrunnen.

Stopp alarmer

Du kan sette alarmer på pause eller slå dem helt av.

Slumre alarmer

Si en kommando. Eksempler:

• «Hey Google, slumre.»
  • «Hey Google, slumre i fem minutter.»

På smartskjermer kan du også trykke på Slumre. På smartklokker kan du også trykke bestemt på enheten eller trykke på Slumre.

Slå av alarmer

Si en kommando. Eksempler:

• «Hey Google, stopp.»
  • «Hey Google, slå den av.»

På smartskjermer kan du også trykke på Avvis. På smartklokker kan du også trykke bestemt på enheten eller trykke på Avvis.

Tips: Hvis du bruker visse høyttalere og smartskjermer på engelsk, trenger du bare å si «Stop». Denne funksjonen kjører utelukkende på enheten og aktiveres av ordet «Stop» når en tradisjonell alarm eller nedtelling ringer.

Finn og avbryt alarmer

Still et spørsmål eller si en kommando. Eksempler:

• «Hvilke alarmer er stilt inn?»
  • «Avbryt alarmen som er stilt inn klokken 7.»

Endre alarmvolum

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Home nederst.
  3. Trykk og hold på enheten din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger Innstillinger og så Lyd og så Alarmer og nedtellinger.
  5. Juster volumet med glidebryteren.

For å justere alarmvolumet på smartklokker kan du endre alarminnstillingene på enheten:

1. Sveip til venstre på smartklokken din.
  2. Nederst til venstre trykker du på Innstillinger.
  3. Du kan justere alarmvolumet med glidebryteren under Alarmer og nedtellinger.

Tips: Du kan justere enhetsvolumet med +/- på toppen av enheten.