Een gesprek voeren op je gedeelde apparaat

Je kunt een gesprek voeren met je speaker of smartdisplay en je hoeft niet vóór elke vraag of opdracht 'Hey Google' te zeggen.

Apparaten die je kunt gebruiken

• Alle Google Home-apparaten
  • Speakers die werken met 'Hey Google', behalve sommige speakers van Bose of Sonos
  • Alle smartdisplays
  • Smartklokken

Zet 'Verder praten' aan of uit

Als Verder praten is ingeschakeld, werkt deze functie op al je speakers en smartdisplays.

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar in het Engels.

Verder praten in- of uitschakelen:

1. Open de Google Home-app Google Home.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Assistent-instellingen en dan Assistent en dan Verder praten.
  3. Zet Verder praten aan of uit.

Een gesprek voeren

Belangrijk: Je kunt Verder praten niet gebruiken terwijl je een telefoongesprek voert of als er een wekker afgaat.

Een gesprek voeren:

1. Zeg 'Hey Google' en stel je vraag of spreek een opdracht uit.
  2. Luister naar het antwoord.
  3. Stel nog een vraag of spreek een opdracht uit.
    • Als Verder praten aan staat, blijft de Google Assistent ongeveer acht seconden luisteren of er vervolgvragen komen.

Tip: De Assistent luistert als de lampjes op je speaker bewegen of als de witte cirkel in de linkerbovenhoek van het scherm van je smartdisplay zichtbaar is.

Het gesprek beëindigen

Als je het gesprek wilt beëindigen, kun je tegen iemand anders praten, stoppen met praten of een spraakopdracht geven zoals:

• 'Bedankt.'
  • 'Dank je.'
  • 'Stop met luisteren.'
  • 'Ik ben klaar.'
  • 'We zijn klaar.'

Een gesprek voeren met meerdere mensen

Nadat iemand 'Hey Google' heeft gezegd om een gesprek te beginnen, kan iedereen in de kamer aan het gesprek meedoen. Iemand kan bijvoorbeeld een vraag stellen, waarna iemand anders een vervolgvraag stelt.

Tip: De Assistent heeft toegang tot de persoonlijke resultaten van de persoon die het gesprek start als die Voice Match heeft ingesteld. Als iemand anders een vervolgvraag stelt en zijn eigen persoonlijke resultaten wil ontvangen, zoals wat de volgende afspraak in zijn/haar agenda is, moet die persoon een nieuw gesprek beginnen.