Endre telefonnummeret ditt

Du kan kontrollere hvilket telefonnummer Google-assistenten bruker når den gjør ting for deg.

Google-assistenten bruker for eksempel dette telefonnummeret når den bestiller bord for deg på restaurant.

Nummeret som brukes til å ringe via høyttalere og smartskjermer, endres ikke selv om du endrer dette nummeret. Finn ut hvordan du endrer nummeret for utgående anrop og telefonnumrene som er tilknyttet Google-kontoen din.

Google-assistenten på mobilenheter

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Grunnleggende informasjon og så Telefonnummer og så telefonnummeret ditt.
  3. Skriv inn telefonnummeret du vil at Google-assistenten skal bruke.
  4. Når du mottar en tekstmelding med kode, skriver du inn koden.
  5. Trykk på Bekreft.

Google-assistenten for høyttalere og smartskjermer

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Assistent-innstillinger.
  3. Under «Alle innstillinger» trykker du på Kommunikasjon og så Anropsleverandører.
  4. Ved siden av telefonnummeret ditt trykker du på Endre og så Legg til eller endre telefonnummer.
  5. Skriv inn telefonnummeret du vil at Google-assistenten skal bruke.
  6. Når du mottar en tekstmelding med kode, skriver du inn koden.
  7. Trykk på Bekreft.