Je telefoonnummer wijzigen

Je kunt bepalen welk telefoonnummer de Google Assistent gebruikt als die taken voor je uitvoert.

De Google Assistent geeft dit telefoonnummer bijvoorbeeld op bij een restaurantreservering.

Als je dit nummer wijzigt, wordt het nummer dat wordt gebruikt voor bellen op speakers en smartdisplays niet gewijzigd. Meer informatie over het wijzigen van je nummer voor uitgaande gesprekken of de telefoonnummers die aan je Google-account zijn gekoppeld.

Deze functie is momenteel niet beschikbaar op iOS.