Skift dit telefonnummer

Du kan styre, hvilket telefonnummer Google-assistenten skal bruge, når den udfører handlinger for dig.

Google-assistenten oplyser f.eks. dette telefonnummer, når den bestiller bord på en restaurant.

Det nummer, du bruger til at foretage opkald med på højttalere og smartskærme, ændres ikke, når du skifter dette nummer. Se, hvordan du ændrer dit nummer for udgående opkald eller de telefonnumre, der er knyttet til din Google-konto.

Google Assistent på din mobilenhed

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Under "Populære indstillinger" skal du trykke på Grundlæggende oplysninger og derefter Telefonnummer og derefter dit telefonnummer.
  3. Angiv det telefonnummer, som Google Assistent skal bruge.
  4. Når du modtager en sms med en kode, skal du angive koden.
  5. Tryk på Bekræft.

Google Assistent til højttaler eller smartskærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Assistent.
  3. Under "Alle indstillinger" skal du trykke på Kommunikation og derefter Opkaldsudbydere.
  4. Ud for dit telefonnummer skal du trykke på Rediger og derefter Tilføj eller skift telefonnummer.
  5. Angiv det telefonnummer, som Google Assistent skal bruge.
  6. Når du modtager en sms med en kode, skal du angive koden.
  7. Tryk på Bekræft.