Endre telefonnummeret ditt

Du kan kontrollere hvilket telefonnummer Google-assistenten bruker når den gjør ting for deg.

Google-assistenten bruker for eksempel dette telefonnummeret når den bestiller bord for deg på restaurant.

Nummeret som brukes til å ringe via høyttalere og smartskjermer, endres ikke selv om du endrer dette nummeret. Finn ut hvordan du endrer nummeret for utgående anrop og telefonnumrene som er tilknyttet Google-kontoen din.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på iOS ennå.