Toegankelijkheidsinstellingen voor het Google Nest Hub-scherm

Je kunt je Google Nest-scherm aanpassen via de toegankelijkheidsinstellingen van de Google Home-app.

Toegankelijkheidsinstellingen wijzigen

Audio

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je Google Nest-scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  5. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Toegankelijkheid.
  6. Wijzig onder Audio de gewenste instellingen.

Scherm

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Toegankelijkheid.
  5.  Wijzig onder Scherm de gewenste instellingen.

De schermlezer op je Nest-scherm gebruiken

Als je de schermlezer aanzet, kun je gebaren gebruiken om te navigeren op het scherm en te begrijpen wat erop staat.

• Items op het scherm ontdekken: Beweeg één vinger over het scherm. Het item onder je vinger wordt gemarkeerd en voorgelezen.
  • Weten wat er op het scherm staat:: Tik met één vinger op het scherm.
  • Een geselecteerd item openen of activeren: Dubbeltik met één vinger op het scherm.
  • Het volgende item selecteren en laten voorlezen: Swipe met één vinger naar rechts.
  • Het vorige item selecteren en laten voorlezen: Swipe met één vinger naar links.
  • Een schuifregelaar aanpassen: Als het geselecteerde item een schuifregelaar is, swipe je met één vinger omhoog of omlaag om naar de aanpassingsmodus voor de schuifregelaar te gaan. Als je de schuifregelaar wilt aanpassen, swipe je met één vinger naar links of rechts om de waarde aan te passen. Als je wilt terugkeren naar de standaardnavigatie, swipe je omhoog of omlaag.
  • Terug naar het vorige scherm: Swipe met 3 vingers naar rechts.
  • Navigeren tussen schermen: Swipe met 3 vingers naar links of rechts.
  • Snelle instellingen openen: Swipe met 3 vingers omhoog.
  • Snelle instellingen sluiten: Swipe met 3 vingers omlaag.
  • Screensaver starten (Sfeermodus): Swipe op het startscherm met 3 vingers naar rechts.
  • Terug naar het startscherm: Swipe vanuit de Sfeermodus met 3 vingers naar links.
  • Navigeren naar bediening voor in huis: Swipe met 3 vingers omlaag.
  • De spraak van de schermlezer op stil zetten: Tik met 2 vingers op het scherm.
  • De spraak van de Google Assistent op stil zetten: Tik met 2 vingers op het scherm.

Meer informatie over toegankelijkheidsinstellingen

Audio-opties

• Begingeluid afspelen: Er wordt een geluid afgespeeld als je Nest-scherm registreert dat je 'Hey Google' zegt.
  • Eindgeluid afspelen: Er wordt een geluid afgespeeld als je Nest-scherm klaar is met luisteren naar je verzoek.
  • Audiobeschrijvingen: Je hoort een beschrijving van wat er gebeurt in een video. Opmerking: Dit werkt alleen bij video's waarvoor een audiobeschrijving beschikbaar is.
  • Schermlezer: Je Nest-scherm geeft gesproken feedback als je op het scherm tikt. Opmerking: De schermlezer verandert de werking van je touchscreen en gebaren.

Visuele opties

• Kleurcorrectie: Je kunt de kleuren van je Nest-scherm aanpassen om te helpen bij kleurenblindheid.
  • Kleurinversie: De kleuren op je scherm worden omgedraaid. Zwarte tekst op een wit scherm wordt bijvoorbeeld gewijzigd in witte tekst op een zwart scherm.
  • Scherm vergroten: Tik 3 keer op het scherm om de content op het scherm te vergroten. Als je het vergrootglas tijdelijk wilt aanzetten, tik je met één vinger 3 keer op het scherm en houd je dit vast.
  • Ondertiteling: Stel ondertiteling in voor videocontent. Opmerking: Ondertiteling werkt alleen in video's waarin ondertiteling beschikbaar is.