Få Google Assistent på din Android-låseskærm

Du kan få hjælp af Google Assistent, mens din Android-telefon eller -tablet er låst. Google Assistent kan hjælpe dig med at udføre opgaver, f.eks. indstille en timer på din telefon, få personligt indhold eller få oplysninger såsom sportsopdateringer. Personligt indhold omfatter:

• Læs dine beskeder og mails, bl.a. personligt indhold fra Gmail
  • Få adgang til dine kontakter
  • Opret dine påmindelser
  • Vis dine indkøbslister
  • Juster belysningen eller termostaterne i dit hjem
Vigtigt! Denne funktion fungerer kun på enheder med Android 8.0 eller nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Aktivér eller deaktiver Google Assistent på låseskærmen

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Låseskærm under "Alle indstillinger".
  3. Aktivér eller deaktiver Tillad Assistent på låseskærmen.

Handlinger, Google Assistent ikke kan udføre på din låseskærm

Selvom du aktiverer Google Assistent på låseskærmen, skal du stadig låse din enhed op for at få hjælp til følgende:

• Google Fotos
  • Anmodninger om at åbne andre apps

Se personligt indhold på låseskærmen

Brug af Voice Match

Hvis du vil have personligt indhold på din låseskærm, når du taler med Google Assistent, skal du gøre følgende:

Brug af bevægelser
Når din telefon eller tablet er låst, kan du bruge Google Assistent ved hjælp af bevægelser til at få personligt indhold uden brug af Voice Match.
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Låseskærm under "Alle indstillinger".
  3. Aktivér Du kan også få personligt indhold, når du aktiverer Assistent uden at sige "Hey Google", f.eks. ved at trykke på skærmen.
  4. Lås din telefon.
  5. Du kan bruge Assistent ved hjælp af bevægelser ved at trykke på skærmen. På nogle enheder kan du også stryge fra hjørnerne.

Brug Google Assistent, mens du oplader din enhed

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på visse Android-enheder. Få flere oplysninger om din enheds funktioner.

Mens enheden oplades, kan Google Assistent foretage handlinger, f.eks. afspille medier og hente pendleroplysninger. Du kan også få vist Google Fotos-album, hvis du aktiverer Billedramme.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Pauseskærm under "Alle indstillinger".
  3. Aktivér Pauseskærm eller Billedramme på aktiv låseskærm.
    • Tryk på Vælg Google Fotos-album for at vælge dine billeder.
Tip! Hvis du får en notifikation om at konfigurere pauseskærm, mens du oplader din enhed, kan du følge vejledningen på skærmen.