Udsend talebeskeder i dit hjem

Med Google Assistent kan du udsende talebeskeder til dine rum og enheder. Du kan udsende en besked til:

• Alle dine højttalere, smartskærme og smartvækkeure.
  • En specifik højttaler, en specifik smartskærm eller et specifikt smartvækkeur
  • Et specifikt rum, hvor mindst én enhed har Google Assistent

Vigtigt! Nogle funktioner til udsendelse af beskeder er ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Kom godt i gang

Udsend fællesbeskeder fra din iPhone eller iPad

Følgende skal være gældende, før du kan udsende en besked fra en iPhone eller iPad:

• Du skal have en iPhone eller iPad med Google Assistent-appen.
  • Du skal have mindst én højttaler, én smartskærm eller ét smartvækkeur med indbygget Google Assistent.
  • Du skal være logget ind på den samme Google-konto på din telefon, din højttaler, din smartskærm eller dit smartvækkeur.

Deaktiver Forstyr ikke på din højttaler, din smartskærm eller dit smartvækkeur.

Udsend fællesbeskeder fra din højttaler, din smartskærm eller dit smartvækkeur

Følgende skal være gældende, før du kan udsende en besked fra en højttaler, en smartskærm eller et smartvækkeur:

• Du skal have to eller flere højttalere, smartskærme eller smartvækkeur med indbygget Google Assistent.
  • Alle enheder skal have forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  • Alle enheder i husstanden skal være konfigureret i Google Assistent-appen eller Google Home-appen.
  • Deaktiver Vis ikke på dine højttalere, smartskærme og smartvækkeure.

Når du udsender en fællesbesked til hele hjemmet, afspilles din besked på alle højttalere, smartskærme og smartvækkeure, som er:

1. Tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Logget ind på de samme konti som den enhed, du udsender beskeden fra.
Tip! Du kan oprette rutiner til at udsende fællesbeskeder i dit hjem. Se, hvordan du opretter en rutine.

Udsend en fællesbesked til hele hjemmet

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

• "Udsend [besked]."
  • "Råb [besked]."
  • "Fortæl alle, at [besked]."
  • "Annoncér [besked]."

Du kan vælge, hvilke enheder i dit hjem der skal udsende en fællesbesked.

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på Indstilinger og derefter Kommunikation og derefter Udsend fællesbesked.
  3. Vælg et hjem under "Udsend fællesbeskeder på enheder i hjemmet".
  4. Vælg, hvilke enheder der skal udsende fællesbeskeder.

Udsend en besked til et bestemt rum eller en bestemt enhed

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

• "Udsend til [navn på rum] [besked]."
  • "Udsend til [navn på enhed] [besked]."

Du kan f.eks. sige:

• "Hey Google, udsend denne besked til stuen: Det er tid til at lave lektier."
  • "Hey Google, udsend en besked til skærmen i køkkenet med dette spørgsmål: Er aftensmaden snart klar?"

Udsend en forudindspillet besked

Ved en række almindelige meddelelser kan din højttaler, din smartskærm eller dit smartvækkeur afspille forudindspillede beskeder. Sig "Hey Google, udsend" efterfulgt af:

• Vågn op: "Det er tid til at stå op."
  • Morgenmad: "Morgenmaden er serveret."
  • Frokost: "Det er frokosttid."
  • Aftensmad: "Aftensmaden er serveret."
  • Tid til afgang: "Det er tid til at tage afsted."
  • Ankomst i hjemmet: "Jeg er hjemme."
  • På vej: "Jeg er der snart."
  • Tv-tid: "Tv-serien starter snart."
  • Filmtid: "Lad os tage i biografen."
  • Sengetid: "Det er sengetid."